۳ عامل اصلی در پین دهی قارچ دکمه ای

در طول شوک دهی از تقاطع ریسه ها، گره ها تشکیل می شوند. در این مرحله با تأمین رطوبت در حدود ۹۵% از خشک شدن و از بین رفتن ریسه ها و گره ها جلوگیری به عمل می آید ولی پس از بزرگ تر شدن پین ها و در حدود نخودی شدن با کاهش رطوبت محیط، عمل تبخیر سطحی انجام و به دنبال آن جذب آب و مواد غذایی به وسیله پین ها انجام می شود و این موضوع باعث رشد بیشتر پین ها خواهد شد.

پین دهی قارچ دکمه ای

به طور کلی عوامل زیادی در تشکیل پین هدها موثر هستند عواملی که می تواند پین دهی را کم و یا زیاد کند، از جمله این عوامل می توان به شرایط محیطی، فعالیت کمپوست، واریته بذر مورد استفاده، باکتری های موجود در خاک پوششی، بافت خاک پوششی و آبیاری اشاره نمود.

برای دیدن ادامه مطلب کلیک کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.