همیشه خنک کردن سالن های پرورش قارچ دکمه ای، یکی از عوامل مهم در افزایش عملکرد و بهبود آن در فصول گرم سال می باشد. به طور کلی دو روش برای سرد کردن سالنها وجود دارد که یا سرما در داخل سالن تولید شود و یا سرما وارد سالن پرورش شود. در زیر به چهار روشهای سرد کردن سالن پرورش قارچ میپردازیم.
از ساخت و آماده کردن کمپوست قارچ دکمه ای تا برداشت قارچ ها از مراحل کشت و پرورش قارچ دکمه ای می باشد که در این ویدئو مراحل پرورش قارچ دکمه ای را مشاهده می نمایید.
ویدئو : کلیک
اگر قرار باشد هر یک از ما وارد کسبوکاری شویم از منابع مختلف اطلاعات جمعآوری می کنیم، اطلاعاتمان را سبک و سنگین کرده و تا نتایج کار برایمان واضح نباشد و از سود کسبوکار مطمئن نشویم، وارد آن نمیشویم اما دراین بین هستند افرادی که شهامت داشتهاند و به خاطر عشق و علاقه وارد کسب و کار میشوند و حتی شاید در این راه تمام سرمایه زندگی خود را هزینه کنند و امروز صنعت قارچ خوراکی کشور نیز خود را مدیون کسی میداند که با رنج و زحمات زیاد این صنعت را برای اولین بار وارد کشور کرد و ایشان کسی نیست جز مهندس بهروز پیرایش، کسی که با شجاعت و شهامت همه ی زندگی خود را هزینه این صنعت نمود.
مهندس بهروز پیرایش را میتوان بنیانگذار و نخستین تولیدکننده قارچ خوراکی در ایران دانست که زندگینامه جالب و پر نکته ای دارد و تاریخ شفاهی پرورش قارچ در کشورمان محسوب می شود.
آنچه می خوانید بخشی از مصاحبه با مهندس بهروز پیرایش پدر تولید قارچ خوراکی در ایران است که نام او بی گمان در زمره چهره های ماندگار بخش کشاورزی ثبت خواهد شد.
اگر قرار باشد هر یک از ما وارد کسبوکاری شویم از منابع مختلف اطلاعات جمعآوری می کنیم، اطلاعاتمان را سبک و سنگین کرده و تا نتایج کار برایمان واضح نباشد و از سود کسبوکار مطمئن نشویم، وارد آن نمیشویم اما دراین بین هستند افرادی که شهامت داشتهاند و به خاطر عشق و علاقه وارد کسب و کار میشوند و حتی شاید در این راه تمام سرمایه زندگی خود را هزینه کنند و امروز صنعت قارچ خوراکی کشور نیز خود را مدیون کسی میداند که با رنج و زحمات زیاد این صنعت را برای اولین بار وارد کشور کرد و ایشان کسی نیست جز مهندس بهروز پیرایش، کسی که با شجاعت و شهامت همه ی زندگی خود را هزینه این صنعت نمود.
مهندس بهروز پیرایش را میتوان بنیانگذار و نخستین تولیدکننده قارچ خوراکی در ایران دانست که زندگینامه جالب و پر نکته ای دارد و تاریخ شفاهی پرورش قارچ در کشورمان محسوب می شود.
آنچه می خوانید بخشی از مصاحبه با مهندس بهروز پیرایش پدر تولید قارچ خوراکی در ایران است که نام او بی گمان در زمره چهره های ماندگار بخش کشاورزی ثبت خواهد شد.
شاید یکی از سوالاتی که برای افراد تازه وارد به صنعت کشت قارچ پیش می آید این است که بین قارچ صدفی و دکمه ای، کشت کدام یک موفقیت بیشتری دارد. موفقیت در کشت قارچ، صرفاً تولید موفقیت آمیز نیست بلکه کشتی موفقیت آمیز است که بازار فروش بسیار مناسبی داشته باشد. در این مقاله قصد داریم به بیان تفاوت های بین این دو قارچ بپردازیم.
تفاوت های بین قارچ دکمه ای و قارچ صدفی
به طور کلی، از ۳ منظر می توان این دو نوع قارچ را با یکدیگر مقایسه نمود: