نحوه پرورش قارچ دکمه ای

جهت موفقیت در پرورش قارچ دکمه ای نباید از آموزش غافل گردید و همزمان با توسعه صنعت قارچ دنیا، پیشرفت نمود. در این ویدئو که توسط دیتا قارچ ترجمه و زیرنویس شده است، مراحل رشد و پرورش قارچ دکمه ای تا برداشت و فلش ها را مشاهده می کنید.

کمپوست به سالن های پرورش قارچ دکمه ای وارد می شود و به داخل قفسه های قارچ حمل می شود، زمانی که خاک پوششی که می رسد به صورت لایه ای بر روی کمپوست قرار می گیرد. خاک پوششی برای رشد و تشکیل اندارم قارچ ها ضروری است و آب ریسه و میسیلیوم را نگه می دارد.

سطح کمپوست یک لایه ۵ سانتی متری از خاک قرار می گیرد، بعد ار آن خاک پیت رافلینگ می شود تا رشد تحریک شود، سپس سطح بستر آبیاری می شود در حالی که دما در ۲۵ درجه سانتی گراد نگه داشته می شود، بعد از یک هفته دما را پایین می آورند و هوای تازه را وارد می کنند، این فرایند منجر به تشکیل اندام بارده قارچ و شکل گیری قارچ ها می شود.

دو هفته بعد از پر کردن سالن های پرورش قارچ از کمپوست، قارچ ها باید با دقت توسط دست برداشت شوند، ته ساقه های قارچ بریده می شود و قارچ ها در سبدهای مخصوص قرار می گیرد، قارچ های برداشت شده به یخچال ها منتقل می شوند تا تازه بمانند و برای جمع آوری آماده شوند.

آبیاری بین فلش ها لازم است و پس از یک هفته دومین فلش ظاهر می شود و در سومین هفته هنوز فلش دیگری ظاهر می شود، سرانجام کمپوست خالی از موادغذایی می شود و باید از بین برود.

همه چیز در تونل های پرورش قارچ به طور کامل شسته می شود، تولید قارچ نیازمند حفظ پاکیزگی و تمیزی است و این به پیشگیری از حمله بیماری ها به محصول کمک می کند. تونل استریلیزه می شود و با بخار ضدعفونی می شود و برای کمپوست جدید آماده می شود و در نهایت فرایند تولید از ابتدا تا انتها ۶ هفته طول می کشد.

ویدئو: کلیک
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.